Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

Hier staan wij voor: als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat staan wij altijd klaar voor onze klanten.

Voor elke (weg)vervoersvraag heeft MAN een passend antwoord in huis. Wij leveren vrachtwagens voor langeafstands- en distributieverkeer en zijn marktleider in trucks voor bouw- en tractieverkeer. Uiteraard voldoen al onze modellen aan de Euro6-norm en staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Tevens leveren wij MAN en NEOPLAN bussen die door onze MAN Buspartner vestigingen in onderhoud zijn. Daarnaast zijn wij met de komst van de MAN TGE een full-range aanbieder geworden van bedrijfswagens tussen 3 en 50 ton. Producten en diensten van MAN zijn toonaangevend in de hele wereld. Innovatie en duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Ons succes op de markt kenmerkt zich tevens door sociale en ecologische verantwoordelijkheid.

Om te beantwoorden aan onze claim als aantrekkelijke werkgever en motor van innovatie, biedt MAN uitdagende functies met een hoge mate van verantwoordelijkheid evenals talloze mogelijkheden voor de verdere ontwikkeling van elk individu – zowel scholieren, studenten, afgestudeerden als mensen met beroepservaring.

Ontwikkeling

MAN heeft als doel om je continu te ontwikkelen. Wij bepalen, samen met jou en je werkgever, een toekomstpad op basis van je ambities en competenties. Ook al heb je veel ervaring, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is er altijd.

Pon Academy

Certificering

Met verschillende interne opleidingsprogramma’s bieden wij werknemers nieuwe professionele en persoonlijke perspectieven. Denk aan training, coaching, cursussen, tests en seminars. Werk je bij dan ben je constant in ontwikkeling en laten we je groeien tot gecertificeerd MAN-medewerker.

Pon Academy

Flexibel

Werken is leren en leren is werken. Bij zorgen we dat leren en werken hand in hand gaan. Wanneer je gaat werken bij MAN dan wordt je 24x7 ondersteund in zowel werken als leren. Zo kan je groeien in je professionele én je persoonlijke ontwikkeling.

Pon Academy

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Ons dealernetwerk
www.werkenbijmantrucks.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close