Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

JOUW TOEKOMST

Passie voor Trucks, Bus en bedrijfswagens? Check!
Oog voor klanten, techniek en innovatie? Check!
Bereid jezelf verder te ontwikkelen? Check!

Als starter of professional staan de deuren wagenwijd voor jou open!

1e Monteur

Als 1e  Monteur werk je volledig zelfstandig aan het oplossen van complexere storingen, zowel mechanisch als elektrisch. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit aan zware bedrijfswagens, getrokken materialen en/of appendages. Je werkzaamheden hebben betrekking op brandstofsystemen, transmissiesystemen, remsystemen, motorconditie, elektrische systemen, wieluitlijning en banden.

Bekijk vacatures

Bedrijfsautotechnicus

Leef je uit in een moderne werkplaats! Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de klanten weer onbezorgd de weg op gaan. Dit doe je door reparaties uit te voeren en diagnoses te stellen.

Bekijk vacatures

Accountmanager

Als accountmanager onderhoud jij contacten met je bestaande klanten en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. Jij zorgt er voor dat de klant altijd tevreden is en dat hij krijgt wat hij wilt bij een aankoop!


Bekijk vacatures

Vestigings Manager

Als vestigingsmanager zorg jij dat alles vlekkeloos verloopt binnen jouw dealervestiging. Je draagt het beleid uit die is opgedragen vanuit MAN, naast het begeleiden van je personeel voer je ook bedrijfskundige taken uit.

Bekijk vacatures

Aftersales Manager

Als After Sales Manager of Medewerker verzorg jij het proces na de verkoop van de klant. Jij zorgt ervoor dat de klant tevreden blijft na zijn aankoop. Dit doe je samen met een team om je heen, jij zorgt dan ook dan alle processen na aankoop vlekkeloos verlopen.

Bekijk vacatures

Service Adviseur

Als service adviseur ben jij de schakel tussen de klant en de werkplaats. Door goed te luisteren naar de klant weet jij wat de behoefte is en past hier de handelingen in de werkplaats op aan.

Bekijk vacatures

Chef Werkplaats

Jij bent als Chef Werkplaats verantwoordelijk voor de aansturing van monteurs en het uitvoeren van diagnose- en reparatiewerkzaamheden. Verder vul je jouw dag met tal van andere taken, zoals: het kennisniveau van de monteurs up-to-date houden door coaching en training-on-the-job en het waarborgen van de kwaliteit.

Bekijk vacatures 

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
www.werkenbijmantrucks.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close