Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

Leren = werken en werken = leren

Misschien heb je net je opleiding afgerond of misschien heb je al een prachtige carrière opgebouwd. Wanneer je gaat werken bij Volkswagen dan wordt je 24x7 ondersteund in zowel werken als leren. Zo kan je groeien in je professionele én je persoonlijke ontwikkeling.

Eigen opleidingscentrum, Pon Academy

MAN beschikt over een eigen opleidingscentrum, Pon Academy. Pon Academy is een in company opleidingscentrum dat zorgt voor de beste opleidingen en maatwerkprogramma’s voor iedereen in de dealerorganisatie. Door kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen, spelen we gericht in op de scholingsbehoefte vanuit de medewerker, dealer en merken. Ons aanbod bestaat uit workshops, trainingen en opleidingen die op regelmatige basis worden uitgevoerd.

Voor je professionele ontwikkeling op technisch vlak beschikt Pon Academy over een vijftal state-of the-art technische trainingslokalen waar de nieuwste technieken getraind worden. Zodoende blijf je up to date in je technische kennis en kan je jezelf blijven ontwikkelen in je technische carrière bij MAN. Voor het trainen van vaardigheden op niet technisch gebied beschikken we over een aantal multi-functionele trainingslokalen.

Kennis en vaardigheden worden in een ‘blended learning’ methode aangeboden. Zodoende is er een goede mix van online, klassikaal en zelfstudie. Je wordt, als vanouds, nog steeds begeleid door vakkundige trainers maar het notitieblok en de pen zijn inmiddels vervangen door een tablet en een aantal educatieve apps. Om je ook buiten het trainingslokaal te ondersteunen in je ontwikkeling zetten we, naast klassikale training ook virtuele klassikale training, online training en digitale support tools in.

Pon

De Pon Academy is op de campus van Pon gevestigd in Leusden. Pon vertegenwoordigd samen met de dealer organisatie de merken van MAN in nederland. Maar Pon is meer dan alleen auto’s. Bij Pon horen 80 bedrijven. Die opereren in 32 landen en in 9 verschillende werkgebieden. Het is daarmee een internationale handels- en serviceorganisatie.

Van personenauto’s,bedrijfswagens en fietsen tot grond-verzetmachines, scheepsmotoren en elektrotechniek. Met A-merken zoals Cervélo, Volkswagen, Caterpillar en Continental bieden wij onze klanten het beste van het beste.

Met ‘Strong brands Dedicated People’’ bouwt Pon samen met hun business partners aan een innovatieve en duurzame positionering. Pon is voortdurend in de beweging. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe activiteit Move in Amsterdam.

Certificering

In jouw vakgebied kan je één van de vele opleidingsprogramma's volgen die leiden tot certificering vanuit de fabrikant. Je eigen MAN-diploma als master technician, schade of garantie specialist, verkoop of service adviseur, service- of salesmanager en chef onderdelen of chef werkplaats. Zomaar een greep uit de mogelijkheden.


Persoonlijke ontwikkeling


Wil je naast je professionele ook andere vaardigheden ontwikkelen dan heb je keuze uit een groot aanbod online training modules. Een catalogus van een kleine honderd titels in categorieën als commercieel, communicatie, management, persoonlijke effectiviteit, etc. In combinatie met bijvoorbeeld coaching of mentoring en een opdracht in de dagelijkse praktijk een effectieve manier om jezelf te ontwikkelen.

Veel succes met je sollicitatie bij MAN en we verwelkomen je graag bij de Pon Academy in Leusden voor je eerste training.

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Ons dealernetwerk
www.werkenbijmantrucks.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close